szerda...

 2010.02.10. 13:55

Rájöttem, hogy a hétfő után a szerda a legutálatosabb nap a héten. Valahogy mindig ekkorra tetőződik a meló, a feszültség, a kapkodás. Már napok óta dolgozok, de még nem mondhatom el nyugodt szívvel, hogy mindjárt vége a hétnek, hiszen hátra van még 2 nap, és valahogy elvész a messzeségben a pihenés, a hétvége.

De legalább a hétvégém nagyon jó lesz, legalábbis bízom benne, hogy nem kiabáltam el...

Na mivel kb. reggel óta írom ezt a postot, és azóta is csak beigazolódott, hogy mennyire elb*szott nap ez a mai, ezért ez most csak ilyen rövidre sikeredett. Este elvileg jó lesz, meglátogatom unokaöcsémet és barátnőjét, nemrégóta költöztek Pestre, és már rágják a fülem egy ideje, mint kedvenc unokanővérét, hogy látogassam meg :) Miért van olyan érzésem ezügyben, hogy be fogunk rúgni...?

A bejegyzés trackback címe:

https://homoktovis.blog.hu/api/trackback/id/tr741745548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása