kariparti...

 2009.12.18. 13:14

Eljött a várva várt nap, karácsonyi hangulatban ég a melóhely. Egyik kolléga nagyon bepalizott, ugyanis egészen mostanáig abban a hitben éltem, hogy az asztalomról le kell pakolnom a cuccaimat, mert ide fogják helyezni a kaját/piát, ahogy az előző postomban is említettem. Ez persze nincs így, erre van külön hely, így jól kiröhögtek - megint - a közvetlen környezetemben lévő csajok, hogy valaki nagyon átvert. Ez még bocsánatos bűn, mert ezeket a csajokat bírom, többek között velük megyek ma a kariparti után bulizni (kocsmázni).

Délben december hónap névnaposai fel lettek köszöntve, koccintás kíséretében, így most itt figyel az asztalomon még egy fél pohár vörösbor, teljesen legálisan. Ki is gondoltam a tökéletes munkanap jellemzőit: bor, cigi, közben nyak/vállmasszázs! Tudok élni, mi?

A masszázs csak azért ennyire igényelt, mert 2 napja fáj a nyakam, vállam, lapockám körül, elfeküdtem, meghúztam, vagy mittomén. Fogalmam sincs, hogy történt, de szerencsére már javul, tegnap rosszabb volt. Konkrétan a moziban este nem tudtam már hogy ülni, pedig azért nem kényelmetlenek a plázás mozi székei. Erről jut eszembe, a film egy kalap szar volt. Csak a Csányi Sándor miatt érdemes nézni, gyakorlatilag ő vitte az egész filmet. A színésznőkről meg inkább nem mondok semmit, mert sértő lenne... na jó, nem bírom ki, szóval, kritikán aluli volt. Péterfy Bori jelenléte némileg szívmelengető, de az ő karaktere(i) nagyon erőltetett volt(ak). Mindegy, ingyen volt a jegy, egyszer ki lehetett bírni.

Avatart nem fogok nézni a hétvégén :( Nagy leleményesen kitaláltam, hogy imax 3d-ben kell megnézni, mert úgy az igazi élmény. De az ünnepek előtt már esélytelen jegyet szerezni rá, mert persze az egész országban egy helyen van imax mozi, és naponta csak 4 alkalommal vetítik. Természetesen az összes jegy le van foglalva, néhány kivétellel, az első sorban, vagy épp a széleken 1-1 hely. Úgyhogy megpróbáljuk a 2 ünnep között, de minél hamarabb levadászom a jegyet! Ezt látni kell!

Elfogyott a borom, úgyhogy ideje cigizni, és lelkiekben készülni a 3 órakor kezdődő karácsonyi partira... már úgy mennék innen a fenébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://homoktovis.blog.hu/api/trackback/id/tr21606616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása