visszaeső

 2009.12.03. 12:51

Sokmindent végigragozhatnék, amiben visszaesőnek számítok, de most csak egy dologról lenne szó kifejezetten. Ez pedig a wow. Ennyi, beismerem, nem tagadom tovább. Feltöltöttem az accountomat, és újból útra keltem Azeroth vidékein. Elsősorban Northend-re szorítkozva, de mint valamennyire achievement-rajongó, egy-egy idióta küldetésféle teljesítése pillanatnyi örömet okoz. De nem ez a mámor az, ami hiányzott az életemből, hanem a hangulat, a környezet, a kedves kis resto druidom, az 5 (vagy esetleg 10-25) fős instázások. De nem ám 100%-os bekockulásról van szó! Nem is játszom minden nap, csak mikor kedvem van hozzá, volt most úgy, hogy kimaradt 2 nap! Bizony, és nem azért, mert elment az áram! Hanem mert sorozatot néztem... :)

Huhh, most látom, hogy teletűzdeltem néhány wow-os 'szakszóval' ezt a bekezdést. Egy rövid időre eltöprengtem azon, hogy mivel lehetne helyettesíteni vagy épp megmagyarázni az idegenszavakat. Igazából nem lehetne, maximum sok körülírással, újabb idegen szavak bevezetésével és azok megmagyarázásával, amit kb. estig csinálhatnék.

Egyébként a másik ilyen visszaesős szenvedélyem a dohányzás, eddig pár hónapra sikerült so-so leszoknom néhány éve, de az az időszak is sok bűnözéssel telt. Nehéz dolog olyan dologra nemet mondani, amit valójában igenis szeretünk csinálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://homoktovis.blog.hu/api/trackback/id/tr311571026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása