vírus

 2009.10.22. 14:42

Megtörtént a számomra elképzelhetetlen, úgy ébredtem ma fel reggel, hogy bizony lappang bennem valami. Természetesen mikor máskor, mint a hosszú hétvége előtt történhet ez meg velem. Még jó, hogy semmi konkrét programot nem szerveztem azon túl, hogy pont most esedékes a havi egyszeri vidéki családlátogatás, és mivel az szombat délelőttől vasárnap délutánig terjed ki, talán addigra összekapom magam valahogy.

De nyugalom, sem h1n1-re, sem egyéb influenzára nem gyanakszom, szimplán megfázás, bár erős a gyanúm, hogy egyik kolléganőm fertőzött meg szánt szándékkal. Legalábbis neki ezt mondtam, hogy ő a bűnös, és nem ellenkezett, bár kiröhögött... És azt is tudom ám, hogyan művelte a merényletet! Nem, titokban nem szoktunk testnedveket cserélni az iroda egy eldugott zugában... Hanem, mivel beindult az ősz (azaz inkább tél), rendszeresen teázok, és előfordul, hogy naívan felügyelet nélkül hagyom a bögrémet, ezáltal szabad prédává válik, hogy beleigyanak, beleköpjenek, körbenyalják a szélét, stb., azaz megtelepítsék benne a gyilkos vírusokat! Az elméletem hibátlan, úgy érzem :)

A bejegyzés trackback címe:

https://homoktovis.blog.hu/api/trackback/id/tr511467754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása